Logo cuijksweekblad.nl


Trots is feestvoorzitter Ingrid Kloosterman op het feit dat op dinsdagavond het Orkest van de Luchtmacht weer naar Cuijk komt. "Die maken er iedere keer weer iets prachtigs van. Dat mag je echt niet missen."
Trots is feestvoorzitter Ingrid Kloosterman op het feit dat op dinsdagavond het Orkest van de Luchtmacht weer naar Cuijk komt. "Die maken er iedere keer weer iets prachtigs van. Dat mag je echt niet missen." (Foto: VierdaagseFeest Cuijk)

Gevarieerd VierdaagseFeest in Cuijk

  Toerisme

De Maaskade in Cuijk verandert van 15 tot 21 juli in een bruisend evenemententerrein. Het Comité VierdaagseFeest Cuijk heeft weer een enorm gevarieerd programma samengesteld. Een gesprek met voorzitter Ingrid Kloosterman.

Cuijk - Zaterdag wordt in Cuijk traditiegetrouw afgetrapt met de Primetime Classics Dance Night. "DJ Jan wordt dit jaar vergezeld door de dames van Abba Fever, die natuurlijk hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo ten gehore zullen brengen. Het belooft echt een onvergetelijke avond te worden, want Abba Fever wordt gezien als de beste ABBA-tribute act van Europa."

Zeskamp in centrum

De Vierdaagse Zeskamp staat dit jaar voor de twintigste keer op de agenda. Deze keer zal het spektakel voor de eerste keer in het centrum plaatsvinden. "Opgeven kan nog steeds. Teams van zes personen kunnen zich melden bij Sofie Ebben via sofie@vierdaagsefeestcuijk.nl."

's Avonds pakt het VierdaagseFeest vervolgens uit op de kade met de ultieme 90's live sensatie: Turn Up The 90's. "Zij verzorgen een waanzinnige liveshow vol interactie, special effects en een overweldigende licht- en lasershow. Zo wanen we ons weer in de jaren negentig."

Maandag is bij uitstek dé familiedag in Cuijk. 's Middags kunnen basisschoolleerlingen zich uitleven tijdens de XXS Huttenbouwmiddag op het Louis Jansenplein.

's Avonds wordt tijdens Monday Movie op de Maaskade een familiefilm vertoond. "We maken snel op onze Facebook-pagina bekend welke film het wordt."

Hoogtepunten

Trots is Kloosterman op het feit dat op dinsdagavond het Orkest van de Luchtmacht naar Cuijk komt. "Die maken er iedere keer weer iets prachtigs van. Dat mag je echt niet missen."

Op woensdagavond is er zoals gebruikelijk de vuurwerkshow. "Vooraf verzorgt The Guilty Six een energieke liveshow vol pareltjes die jij stiekem het hardst meezingt onder de douche of in de auto."

Donderdag is er een vol programma. "Dat begint al om 18.00 uur met de Proefsluiting van de Pontonbrug. Vijf orkesten spelen aansluitend op de kade en in het centrum tijdens het Pontonniersbal. En dan is er tot slot het BCP Kade Concert met het Vierdaagse Orkest. Van voorgaande jaren weten we dat hier heel veel mensen al lange tijd naar uit kijken."

De Dag van Cuijk vormt op vrijdag het hoogtepunt van de week. Kloosterman vertelt dat de wandelaars dit jaar op weg naar de pontonbrug over de Maas ook weer tal van orkesten tegenkomen.

Ga voor actuele info naar:

vierdaagsefeestcuijk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten