Ook dit jaar staat het klooitoernooi weer op het programma. (foto: persfoto)
Ook dit jaar staat het klooitoernooi weer op het programma. (foto: persfoto)

Klooitoernooi bij honkbalclub Bullfighters

  Sport

Ook dit jaar organiseert honk- en softbalclub Bullfighters op zaterdag 28 en zondag 29 september het jaarlijkse klooitoernooi om het seizoen af te sluiten.

Op dit recreatieve toernooi wordt softbal gespeelt maar is er vooral ook de ruimte om kennis te maken met de honk- en softbalsport en natuurlijk veel plezier te maken! Veel mensen kennen honkbal en softbal eigenlijk alleen van de middelbare school. Op het klooitoernooi heeft iedereen de kans om (weer) eens met een knuppel op het veld te staan. Iedereen kan meedoen en ervaring is niet vereist, goede zin wel.

Een team bestaat uit ongeveer negen personen, jeugd, heren en dames door elkaar. Je kunt je ook individueel inschrijven voor het zogenaamde Leftoverteam. De kosten zijn 25 euro per team, of 2,50 euro voor losse inschrijving voor het Leftover-team. Aanvang toernooi is zaterdag om 10.00 uur met na de wedstrijden een luxe barbecue en vanaf 20.00 uur is er een feestavond. Op zondag starten we ook om 10.00 uur en is de prijsuitreiking rond 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om eens kennis te maken met onze geweldige sport. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.bullfighters.nl of via de e-mail toernooicommissie@bullfighters.nl.

Meer berichten