De districtsfinale is op zaterdag 25 mei in sporthal Laco Cuijk.
De districtsfinale is op zaterdag 25 mei in sporthal Laco Cuijk.

Turnweekend in Laco Cuijk

  Sport

 In het weekeinde van 25 en 26 mei is sporthal Laco Cuijk het decor voor turnwedstrijden. Op zaterdag is de districtsfinale van Zuid-Nederland en op zondag is de clubteamwedstrijd voor regio Brabant-Oost.

Spektakel

Radslagen, flikflakken en salto's. Zaterdag 25 en zondag 26 mei zal het allemaal te zien zijn in sporthal Laco Cuijk. Op zaterdag is de districtsfinale van Zuid-Nederland en laten de turnsters hun oefeningen zien op vloer, balk, brug en sprong. Voor Olympia Cuijk zullen, onder leiding van Sanne Mekkelholt, vijf turnsters in actie komen. In de ochtenduren zullen Jill Reijnen (jeugd 5e divisie) en Lotte Losekoot (jeugd 4e divisie) aantreden. In de avond is het de beurt aan de senioren Mirthe de Graaf en Debbie Graat (beiden 5e divisie) en Manouk Nielen (4e divisie).

Clubteams

Op zondag turnen de clubteams uit de regio Brabant-Oost tegen elkaar. Voor Olympia Cuijk doen er onder leiding van Esmee den Adel, Julie Weerepas en Esther Schuurmans drie teams mee bestaande uit meisjes tussen de acht en de elf jaar oud.

Toeschouwers

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken, op zaterdag van 09.00 tot 19.15 en op zondag van 08.30 tot 15.30. De entreeprijs voor volwassenen is 3,50 euro en voor kinderen vanaf 5 jaar 2 euro.

Meer berichten