De '8 van Oost-Brabant' wordt op zondag 4 maart weer verreden.
De '8 van Oost-Brabant' wordt op zondag 4 maart weer verreden.

Uitdagende fietsroutes bij '8 van Oost-Brabant'

  Sport

De '8 van Oost-Brabant' wordt op zondag 4 maart weer verreden. De fietstocht is voor de fanatieke fietser maar ook voor de liefhebbers die rustig hun ronde fietsen. Ook is de tocht bedoeld voor mountainbikers en racefietsers die zoeken naar een sportieve uitdaging.

De organisatie daagt de deelnemers uit om te kiezen voor de ATB-marathonafstand van 120 kilometer. Er zijn ook andere tochten van respectievelijk 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer. Voor iedere fietser is er wel een uitdagende afstand. Deze ATB-tocht met een attractief en afwisselend parcours door het mooie natuurlandschap van het Land van Cuijk mag je volgens de organisatie niet missen.

Voor de racefietsers geldt de 80 kilometer als een prima afstand om het wielerseizoen te beginnen. Alle toertochten worden verreden op een uniek parcours. Er zit geen herhaling in de tocht. Onderweg zijn er voor alle deelnemers verzorgingsposten voor een korte break en bij de finish is er de gelegenheid om te douchen, de fiets af te spuiten en gezellig na te praten. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gratis loterij.

Start en finish zijn bij Fitland in Mill. Voor alle informatie kun je terecht op 8vanoostbrabant.nl en op https://nl-nl.facebook.com/8vanoostbrabant. Het Wielercollectief Land van Cuijk hoopt de vele fietsliefhebbers sportief uit te dagen en te laten genieten van de zestiende '8 van Oost-Brabant'.

Meer berichten