De kampioen werden feestelijk gehuldigd. (Foto: eigen foto).
De kampioen werden feestelijk gehuldigd. (Foto: eigen foto).

Kampioenen BVC'74 Cuijk in het zonnetje

  Sport

Vijf teams van Badminton Vereniging Cuijk (BVC'74) speelden zondag in de sporthal in Cuijk de laatste wedstrijd van dit seizoen. Naast de twee seniorenteams waren vooral de drie jeugdteams de publiekstrekkers.

Uitkomend in de Regio Noord-Brabant Jeugd Competitie waren er kampioenen te huldigen. Bijzonder is de prestatie van het jeugdteam tot dertien jaar. Voor het eerst als team in de competitie en dan meteen de tweede plaats bezetten. Een prima resultaat. Het team tot elf jaar werd kampioen in hun klasse. Het team tot vijftien jaar presteerde het om slechts eenmaal gelijk te spelen en de andere elf wedstrijden allemaal te winnen. Ze laten nummer twee een heel eind achter zich. Aan het einde van de ochtend werden de trainers en de jeugdteams in het zonnetje gezet. Daarna gingen de succesvolle teams met hun trainers op de foto.

Na enkele bestuurswisselingen heeft BVC'74 sinds 2009 een nieuw, enthousiast en jong bestuur. De sponsorinkomsten werden vergroot en alle competitieteams werden in een nieuw tenue gestoken. In de afgelopen jaren waren de clubkampioenschappen (single, dubbel en mix op diverse niveaus) een succes. BVC'74 is nu een meer dan gezonde en gezellige vereniging. Mensen die belangstelling hebben in de badmintonsport kunnen gratis twee keer meespelen. Voor meer informatie: http://www.bvc74.nl.

Meer berichten