JVC Cuijk uit ongeslagen

  Sport

Ook in haar vierde wedstrijd op vreemde bodem behield JVC Cuijk haar ongeslagen uitstatus. Op bezoek bij Magreb'90 werden de punten gedeeld. Ilias Zaimi was trefzeker namens JVC Cuijk. "De 1-1 uitslag was terecht."

Door Sander Berends

CUIJK - "Goed was het spel van beide kanten niet. Voetbal was door de weersituatie ook bijna onmogelijk. Harde wind, regen, een nat en daardoor zwaar veld", somde Zaimi op. "Het werd een wedstrijd met veel vechten en strijden. Vooral in de beginfase. Dat was echt hotseknotse voetbal." Na een kwartier kreeg de international van Curaçao de beste kans van het eerste bedrijf, maar zijn schot belandde op de paal. De rebound van Jurre Grotenhuis miste het doel ook. Net voor het rustsignaal werd een doelpunt van Magreb'90 afgekeurd vanwege buitenspel.

Na een uur werkte Grotenhuis net voor de doellijn een vrije trap via een scrimmage binnen maar de treffer werd geannuleerd. Terwijl de protesten nog doorliepen, lag de bal twintig seconden later aan de andere kant in de touwen. Yasin Ouja tekende de 1-0 aan. "Toen kon je zien dat we een sterke ploeg hebben, die zich niet gek laat maken en mentaal sterk is", vertelde Zaimi. Via een steekpassje lanceerde hij de ingevallen Boy Visser, die binnen de zestien werd gehaakt door de doelman en verdediger van de Utrechtse ploeg. Vanaf elf meter schoot Zaimi de 1-1 binnen. "Toch houd ik een dubbel gevoel aan deze wedstrijd over", beschreef Zaimi. "Teleurstelling. We blijven uit ongeslagen, maar we willen bovenin meedraaien."

Meer berichten