Logo cuijksweekblad.nl


Unieke F1-simulator van Verstappen op Beers Best

  Cultuur

De traditionele snuffelmarkt, de kindermarkt, de braderie en vele optredens en demonstraties: vandaag, op zondag 2 juli om 11.00 uur, klinkt het startschot voor Beers Best. Ieder jaar weer weten duizenden mensen uit de regio dit zomerfestijn in Beers te vinden. De grote publiekstrekker van dit jaar: een full-size F1 Racesimulator.

Beers - Het is een look-a-like van de supersnelle bolide van Max Verstappen. Iedereen die altijd al in een Formule 1-wagen heeft willen rijden krijgt nu de kans om zich een echte coureur te wanen. De snelste rondetijd wint een prijs.

Op de snuffelmarkt is zoals elk jaar een grote variëteit aan bruikbare spullen te vinden. Daarnaast zijn er een kindermarkt, waar kinderen speelgoed verkopen, een hobbymarkt en een grote braderie. Er is daarnaast een basejump-springkussen van maar liefst 7,5 meter hoog.

Voor degenen die liever kijken dan actief bezig zijn is er eveneens voldoende te doen. Speciaal voor deze bezoekers komt Chance4dance weer langs. Ook Sportvereniging Olympia Cuijk geeft demonstraties turnen, gymmen, sportkidz, sportfit, trampoline en freerunnen.

Voor vermaak wordt verder gezorgd door Clown Bartino. De Tienmorgen verzorgt wederom een kinderboerderij met een knuffelkoe, scharrelkippen, konijnen, geitjes en cavia's. Na het spelen met de dieren van de kinderboerderij kunnen kinderen die dat willen geschminkt worden, of zich even lekker uitleven op het multiplay springkussen. En natuurlijk zijn de mensen van Duikteam Atlantis uit Cuijk weer van de partij. Bezoekers kunnen met persluchtmaskers een duik maken.

Eventjes uitrusten kan in de feesttent met optredens van Showband Mixure Music. Vanuit de tent kan men ook meedoen aan het Rad van Avontuur dat rond 12.30 uur gaat draaien.

Entree is 3 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Alle info via:

www.beersbest.nl

Reageer als eerste
Meer berichten