Onlangs zijn in Cuijk de muzieklessen weer van start gegaan.
Onlangs zijn in Cuijk de muzieklessen weer van start gegaan. (Persfoto)

Muzieklessen weer van start in Cuijk

Onlangs zijn in Cuijk de muzieklessen weer van start gegaan. Muzelinck heeft een breed muziekaanbod voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen die nog geen definitieve keuze hebben gemaakt is er de mogelijkheid proeflessen te volgen.

Kinderen kunnen kiezen uit een breed scala aan blaas-, snaar-, en slagwerkinstrumenten. In het aanbod zijn opgenomen trompet, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trombone, hoorn, viool, akoestisch en elektrisch gitaar en slagwerk. Voor andere instrumenten kan Muzelinck u doorverwijzen. Naast deze instrumenten kan ook gekozen worden voor de lesvorm die past bij het kind. Alle lessen worden gegeven door ervaren vakdocenten. Kinderen die nog niet precies weten welk instrument ze graag willen bespelen kunnen proeflessen volgen. In deze lessen wordt kennis gemaakt met de docent en het instrument. Een proefles van twintig minuten kost 17 euro.

Kijk op de site van Muzelinck voor tarieven en meer informatie over de verschillende lessen en instrumenten. Is iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan contact op via telefoon 0412-62 37 27

Meer berichten