Op zondag 15 september staat de achttiende editie van de Maasheggenloop op de agenda. (persfoto)
Op zondag 15 september staat de achttiende editie van de Maasheggenloop op de agenda. (persfoto) (Foto: )

Contiweb Maasheggenloop 2019

Op zondag 15 september vindt de achttiende editie van de Contiweb Maasheggenloop bij Boxmeer plaats.

Met de geslaagde vernieuwde opzet van vorig jaar is er ook dit jaar weer ruimte voor een halve marathon. Natuurlijk ontbreken de 5 en 10 kilometer afstanden niet. Voor de jongste hardlopers tot vijf jaar is er een bambinoloop van 250 meter en voor de junioren tot 15 jaar is er een jeugdloop van 1000 meter).

Start en finish zijn in Groeningen. Alle afstanden lopen direct in het Maasheggengebied en de loop past goed in de voorbereidingen van een najaarsmarathon.

De starttijden op de verschillende afstanden zijn als volgt: Bambinoloop (10.10 uur), jeugdloop (10.25 uur), 5 kilometer (11.00 uur), 10 kilometer (10.45 uur) en de halve marathon (10.00 uur).

Voorinschrijven kan tot en met 14 september. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd. Voor alle jeugddeelnemers is er een herinnering en voor de podiumplaatsen een beker.

De Maasheggenloop start nabij café De Zandpoort aan de Groeningsestraat 40 in Groeningen. Hier is ook het inschrijfbureau gevestigd.

Voor meer informatie bezoek www.avsportingboxmeer.nl, www.facebook.com/avsportingboxmeer of neem contact op met Guido Verdijck via telefoon 06-20366806, e-mail wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.

Meer berichten