Kinderen in Kenia. (foto: Liesbeth van Heeswijk)
Kinderen in Kenia. (foto: Liesbeth van Heeswijk)

Tafel en stoel voor kinderen in Kisumu

Liesbeth van Heeswijk is in mei van dit jaar naar Kenia geweest om op locatie een project te begeleiden.

Haar school, het Merlet College in Mill, had geld ingezameld om kinderen van de Arya-school in Kisumu óók een stoel met tafeltje te geven. Van de 1840 kinderen hebben er zo'n 300 namelijk gewoon géén plek! Dit project is honderd procent geslaagd en heeft zelfs nog meer opgeleverd.

Liesbeth van Heeswijk heeft veel vertoefd in de sloppenwijken en heeft haar camera gebruikt om beelden vast te zetten. Daarom zal haar verhaal vergezeld gaan met foto's en filmpjes zodat de toehoorders een duidelijke impressie krijgen van het leven in Kisumu en Siaya. Van Heeswijk wil er graag over vertellen in de bibliotheek van Haps op dinsdag 11 juni. De aanvang van de presentatie van Van Heeswijk is om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.45 uur.

Voor leden van de Bibliotheek is de toegang gratis. Niet-leden betalen 2,50 euro inclusief koffie/thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met de verwachte drukte. Aanmelden via de website van BiblioPlus onder de knop activiteiten (www.biblioplus.nl) of aan de balie van de Bibliotheek.

Meer berichten