Smartlappenfestival in teken jubileum

Tijdens Cuijk Kei Goed op zondag 16 juni wordt er ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van smartlappenkoor Goei Volluk Cuijk een festival georganiseerd.

Bij dit jubileum organiseert het koor de derde editie van het smartlappenfestival Cuijk. Alle bezoekers aan Cuijk Kei Goed kunnen genieten van dertien koren in totaal zo'n 450 koorleden afkomstig uit de regio en wijde omtrek. De koren zijn verdeeld over zeven podia in het centrum. Deelnemende koren komen uit Haps, Boxmeer, Gennep Venlo, Melderslo, Nijmegen, Velp, Haren, Gemonde, Sint Oedenrode, Wanroij, Beers en Cuijk. De koren verzamelen zich in de Maasstraat voor Café de Posthoorn waar vanaf 12.00 uur de burgemeester Hillenaar en de voorzitter van het organiserende koor het startsein zullen geven voor het festival.

Daarna gaan de koren naar de verschillende podia, bij diverse cafés, restaurants, pleinen en andere gelegenheden. Tussen 12.30 en 17.00 uur kan iedereen meezingen met smartlappen. Elk koor treedt drie keer op. Aan het einde van de middag is er om 17.00 uur een gezamenlijke slotzang voor de schouwburg en een optreden van dorpsgenoot, Ingrid Heijl.

Meer informatie via www.slk-Goeivollukcuijk.nl.

Meer berichten