Het beeldmerk is gemaakt door Lisa Rutten (Maria-Lies).
Het beeldmerk is gemaakt door Lisa Rutten (Maria-Lies).

Cuijkse Kerst Revue zoekt naar talent

Op zaterdag 21 december (20.15 uur) en zondag 22 december (15.00 uur) wordt voor de eerste keer in de schouwburg de Cuijkse Kerst Revue opgevoerd. Zie Schouwburgprogramma voor kaarten bestellen. De Kerst Revue wordt een spetterende productie van Cuijkse bodem. Het is een coproductie tussen XXS-Kinderopvang en Schouwburg Cuijk.

Het wordt een avond met variété voor jong en oud met zang, dans en entertainment en veel talent uit 't Land van Cuijk. Mooi om naar te kijken en te luisteren, ontroerend, grappig, of gewoon heel knap. Diverse acts passeren de revue en die staan garant voor een gezellige, onderhoudende en sfeervolle voorstelling. Uiteraard gevolgd door een gezellige nazit in de foyer! Dit alles onder live begeleiding van de Bull Town Band, een van oorsprong Cuijkse bigband met een complete sound.

Voor deze productie zoekt de organisatie nog talenten en dan voornamelijk naar acts als tapdance, conferences, pantomime, acrobatiek, ballroom, goochelen, buikspreken, twirlen of iets totaal anders waar je goed in bent.

De audities vinden plaats in de periode van 24 juni tot 8 juli. Aanmelden voor de audities, liefst met een link naar een kort filmpje van de act, kan tot en met maandag 10 juni 2019 via mailadres: daphne@xxskinderopvang.nl

Meer berichten