De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. (foto: BiblioPlus)
De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. (foto: BiblioPlus)

Glansrijk slagen in de bibliotheek

De eindexamens zijn weer begonnen. De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders. Alleen aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen.

Het is niet altijd vanzelfsprekend om je goed te kunnen concentreren. Je wordt thuis toch vaak afgeleid, bijvoorbeeld door je zusje dat nét weer te hard muziek aan het luisteren is. Of je gaat dingen verzinnen om maar niet te hoeven leren. Een rustige en fijne werkplek buitenshuis maakt dat je je beter kunt concentreren. Je leert makkelijker! In de bibliotheek heb je rust aan je hoofd en om je heen. Dus grote kans dat je er daardoor beter in slaagt om lekker te leren en om daardoor uiteindelijk goed te slagen. Studeren in de bibliotheek heeft veel voordelen. Er is rust en ruimte en je kunt er afspreken met klasgenoten en vrienden.

Er zijn ook andere voordelen: rust en ruime studeerplekken, koffie en thee, dé plek om af te spreken met klasgenoten en vrienden, gratis wifi, printen en kopiëren en stilte gegarandeerd.

Kijk voor adressen en openingstijden van een bibliotheek bij jou in de buurt op www.biblioplus.nl

Meer berichten