Haps staat op donderdag 30 mei weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana.
Haps staat op donderdag 30 mei weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana. (Foto: )

Rommelmarkt in Haps

Haps staat op donderdag 30 mei weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana. Vele duizenden hebben in de afgelopen jaren de markt in Haps weten te vinden en komen graag ieder jaar weer terug.

Kenmerkend voor de markt is de overzichtelijkheid waarop de spullen worden aangeboden. Het vele speelgoed, de vele boeken, de schilderijen, elektronica, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Alles wordt gesorteerd te koop aangeboden. Overigens: er is geen kraamverhuur. Alleen de 'goede rommel' is volgens de organisatie geschikt voor de markt want ieder jaar gaat zij voor kwaliteit.

Een lange inzameling gaat dan ook aan de markt vooraf. Naast het intensief rondsnuffelen is er ook weer de gelegenheid om de inwendige mens te versterken. De originele Hapse wafels zijn een ware delicatesse. Zij worden vers op de markt gebakken. De mooiste en beste artikelen en komen weer onder de hamer van de veilingmeester en tijdens deze markt vindt ook weer een loterij plaats waarmee prijzen gewonnen kunnen worden.

De markt wordt gehouden in het dorpshart en is gemakkelijk te bereiken. Vanaf 10.00 uur is de markt geopend en de markt sluit rond de klok van 14.30 uur weer haar deuren. De entree bedraagt 2 euro. Het parkeren is gratis. Voor meer info zie www.mvjuliana.nl of de Facebookpagina via facebook.com/muziekverenigingjuliana.

Meer berichten