Dagkoor Cuijk organiseert op 12 mei een voorjaarsconcert. 
Dagkoor Cuijk organiseert op 12 mei een voorjaarsconcert.  (Foto: Hans Schiet)

Voorjaarsconcert door Dagkoor en Violin4Fun

Dagkoor Cuijk organiseert op 12 mei een voorjaarsconcert. Dit concert is gratis toegankelijk en vindt plaats in het karaktervolle protestantse kerkje in Cuijk. Het Dagkoor laat een zeer gevarieerd programma horen. Een kleine greep uit het programma: Frühlingsfeier van Felix Mendelssohn, Summersong van Antonin Dvorák en het Spaanse volksliedje Ay, Linda Amiga door Eduardo Martínes Torner gearrangeerd.

Muziek maakt een groot deel uit in het dagelijkse leven van zowel jong als oud. Het bevordert de gezondheid en ontwikkeling van de hersenen. Met muziek maken kan je jong beginnen en tot op hoge leeftijd blijven doen. De leden van het Dagkoor vinden het daarom belangrijk dat iedereen van jongs af aan kennis maakt met muziek, zowel instrumentaal als zang. Jeugdige violisten wordt een podium geboden: enkele leerlingen van Michèlle van Elk van Violin4Fun geven acte de présence op het voorjaarsconcert.

Het belooft een gevarieerd en afwisselend voorjaarsconcert te worden, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd om dit bij te wonen. Plaats: Protestantse Kerk aan de Grotestraat/hoek Markt te Cuijk. Datum: 12 mei. Tijd: 15.00 uur (kerk open vanaf 14.45 uur). Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Meer berichten