Week van Zorg Welzijn bij Pantein

Tijdens de Week van Zorg Welzijn van 11 tot en met 16 maart vinden bij Pantein diverse activiteiten plaats voor werkzoekenden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Mensen die interesse hebben in een baan in de thuiszorg, kunnen speeddaten met medewerkers van Thuiszorg Pantein. Zij vertellen graag meer over hun werk en de wijk waar zij werken.

Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Via www.werkenbijpantein.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een speeddate.

Op woensdag 13 maart van 13.30 tot 17.00 uur kunnen geïnteresseerden speeddaten met een zorgmedewerker over werken en/of leren in de zorg. Daarnaast kunnen bezoekers ervaren hoe het is om te leven met ouderdomsklachten. Symfonie is gevestigd aan Weijerstaete 1 in Boxmeer. Aanmelden is niet nodig.

Op zaterdag 16 maart kunnen geïnteresseerden van 13.00 tot 16.30 speeddaten met een zorgmedewerker over werken en/of leren in de zorg. Ook vinden er rondleidingen plaats voor mensen die interesse hebben in een baan in de zorg. Aldenhorst/Meihorst en Buitenhorst zijn gevestigd op Pastoor Maasstraat 7 in Mill. Aanmelden is niet nodig.

Op zaterdag 16 maart vindt er van 13.00 tot 16.30 uur een Positieve Gezondheidsmarkt plaats in zorgcentrum Norbertushof in Gennep. Bezoekers krijgen antwoord op de vraag wat Positieve Gezondheid is. Ook kunnen ze aan de hand van een zelftest zien hoe positief hun gezondheid is en zich laten informeren door medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties die actief zijn in Gennep. Norbertushof is gevestigd aan de kleermakersgroes 20 in Gennep.

De geïnteresseerden hoeven zich voor de activiteit niet aan te melden. De markt is voor iedereen vrij toegankelijk.

Meer berichten