Tommy Wieringa komt naar Schouwburg Cuijk. (foto: Johan Jacobs)
Tommy Wieringa komt naar Schouwburg Cuijk. (foto: Johan Jacobs)

Schrijver Wieringa in schouwburg Cuijk

In de reeks Literaire Ontmoetingen die BiblioPlus samen met de schouwburg organiseert, is op dinsdag 12 maart om 20.15 uur de succesvolle schrijver Tommy Wieringa te gast.

Wieringa (1967) brak een tiental jaar geleden door bij het grote publiek met 'Joe Speedboot'. Ook opvolgers als 'Caesarion' en 'Dit zijn de namen' sleepten literaire prijzen in de wacht. De schrijver heeft een wekelijkse column in De Gelderlander. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek 'Dit is mijn moeder'. Als Tommy Wieringa twaalf jaar oud is, verkiest zijn moeder een avontuurlijker leven elders. Hoewel ze erg aan elkaar zijn verknocht, wordt hun contact sindsdien getekend door strijd. Het boek is een persoonlijk en levendig portret van zijn moeder die in 2015 overleed.Op 12 maart zal Tommy Wieringa vertellen over zijn nieuwste boek en voorlezen uit eigen werk. In de pauze is er de mogelijkheid boeken te kopen bij de eveneens aanwezige Boekhandel De Readshop uit Cuijk en door de schrijver te laten signeren. Na de pauze kan het publiek met hem in gesprek.

Toegangskaarten kosten 16,45 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.schouwburgcuijk.nl en aan de kassa van de schouwburg.

Meer berichten