Vernieuwde Albert Heijn en Gall&Gall openen deuren.
Vernieuwde Albert Heijn en Gall&Gall openen deuren.

Vernieuwde Albert Heijn en Gall&Gall openen deuren

Na een sluiting van twee weken is het zo ver: Albert Heijn Cuijk en Gall & Gall gaan weer open. Op woensdag 20 februari om 11.00 uur wordt het lint doorgeknipt en zijn de supermarkt en de Gall&Gall slijterij weer volgens de reguliere openingstijden geopend. Het filiaal van de supermarkt in Cuijk is volledig vernieuwd en beschikt het over het nieuwste concept van Albert Heijn. De focus ligt op vers en bevat allerlei nieuwe elementen.

Supermarktmanager Rick Meisters, assistent-supermarktmanager Thomas van Houten en het personeel heten iedereen van harte welkom in de nieuwe winkel. En dit laten ze niet zomaar voorbij gaan, want bij een opening hoort ook een feestje. Albert Heijn heeft allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zijn er op de openingsdag (woensdag 20 februari) hapjes en drankjes in de winkel en staat er van 11.00 tot 17.00 uur een foodtruck op de parkeerplaats die gratis hapjes uitdeelt.

Ook is er dezelfde tijd een poffertjeskraam waar verse poffertjes worden uitgedeeld. Verder loopt de bekendste mascotte van Albert Heijn van 11.00 tot 16.00 uur door de winkel: de hamster! Om op de foto te gaan of gewoon een knuffel te geven.

Ook op zaterdag 23 februari is er weer veel georganiseerd. Van 9.00 tot 12:00 uur staat er een ontbijt klaar voor de hele buurt, iedereen is van harte welkom om vrijblijvend te komen ontbijten samen met de buurt. Ook zullen er die ochtend rondleidingen gegeven worden door de nieuwe winkel. En van 12.00 tot 16.00 uur speelt er een echte dixieland band (Piece of cake) die zorgt voor een gezellige sfeer. Van 15:00-17:00 uur is er een speciale activiteit voor kinderen: versier je eigen cupcakes.

Kortom: er is deze week veel te beleven bij Albert Heijn in Cuijk. Ook voor alle ondernemers in Cuijk organiseert Albert Heijn samen met Gall & gall een ondernemersreceptie op donderdagavond 21 februari om 20.00 uur. Dit om ook de Cuijkse ondernemers de kans te geven om een exclusief kijkje te nemen in de vernieuwde winkels, onder genot van een hapje en een drankje. En om te vieren dat er geïnvesteerd is in Cuijk met twee nieuwe winkels.

Zowel Albert Heijn en Gall& gall vinden het belangrijk dat er sterke connecties zijn met andere ondernemers, maar ook met de klant en de buurt. De heren en hun personeel nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

Meer berichten