Al sinds 6 februari wordt er hard gewerkt aan de Smidstraat in Cuijk. Het filiaal van Albert Heijn, alsmede de Gall en Gall-slijterij ondergaan een grote verbouwing.
Al sinds 6 februari wordt er hard gewerkt aan de Smidstraat in Cuijk. Het filiaal van Albert Heijn, alsmede de Gall en Gall-slijterij ondergaan een grote verbouwing.

Albert Heijn Cuijk halverwege verbouwing

Al sinds 6 februari wordt er hard gewerkt aan de Smidstraat in Cuijk. Het filiaal van Albert Heijn, alsmede de Gall en Gall-slijterij ondergaan een grote verbouwing. Op de parkeerplaats is het druk met het af en aanrijden van vrachtwagens, werkmachines en andere voertuigen. Zo nu en dan zoeken ook klanten van de supermarkt een plekje op de parkeerplaats, maar al snel komt men er achter dat er nog geen aardappel meer te krijgen is.

De winkel maakt zich klaar voor het nieuwste concept van Albert Heijn: Echt vers. De focus in de winkel komt op vers te liggen, met daarin diverse nieuwe elementen zoals een dry mistingsysteem op de groente- en fruitafdeling (droge beneveling welke zorgt voor nog versere producten), een sinaasappelpers en meer. Ook afrekenen kan straks makkelijker en sneller in de Albert Heijn. De winkel beschikt straks over een van de nieuwste vormen van zelfscan. Niet met handscanners zoals men wellicht kent in andere supermarkten, maar met je eigen smartphone óf bij een van de scanpalen bij het kassapark.

Onder het personeel van de Albert Heijn bevinden zich verschillende talenten. Ook wanneer het gaat om social media. De winkel heeft namelijk eigen vloggers: Elles en Ayman nemen de kijkers mee in de avonturen die ze meemaken tijdens de grote verbouwing. De Cuijkse Albert Heijn heeft naast een Facebookpagina ook een eigen Instagramaccount en een YouTube-kanaal. Middels VLOG's, filmpjes en foto's worden klanten op deze manier op de hoogte gehouden van de verbouwing.

Op woensdag 20 februari opent de winkel feestelijk om 11.00 uur. Albert Heijn nodigt iedereen uit om onder genot van hapjes en drankjes een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel. Ook zal er die dag een foodtruck hapjes uitdelen op het parkeerterrein en is er vanaf 12.00 uur een poffertjeskraam. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je op de foto met de bekendste mascotte van Albert Heijn: de echte AH Hamster!

Volg de supermarkt op Facebook via www.facebook.com/albertheijncuijk.

Meer berichten