De finalisten van het biljarttoernooi in de S-bocht met als winnaar Tom Elders (derde van links). Foto: Wilfred Bosma.
De finalisten van het biljarttoernooi in de S-bocht met als winnaar Tom Elders (derde van links). Foto: Wilfred Bosma.

Tom Elders wint de 39ste Kél Trofee

De finale van het jaarlijkse biljarttoernooi over rood werd dit jaar op zaterdag 2 februari georganiseerd in Sint Agatha bij café de S-bocht. De organisatie was in handen van biljartvereniging de S-bocht. Na een maand biljarten kwamen er zes finalisten uit een deelnemersveld van 128 personen. Er werd gestreden in drie poules, die elk staan voor het gemiddelde per gespeelde beurt. Na de groepsfinale werden ook nog de kruisfinales gespeeld met de drie finalisten voor het algemeen kampioenschap en de Kél Trofee.

Poule A (zwaarste, red) werd gewonnen door Frans Knuiman en tweede werd Harrie Cuppen. Poule B werd gewonnen door Joop Wolfs en tweede werd Wieke van Vonderen. Poule C werd gewonnen door Tom Elders en de tweede plek was voor Leo Theunissen. Na spannende kruisfinales werd Tom Elders de algemeen winnaar.

De drie finaleprijzen in de vorm van een maaltijdbon werden geschonken door Restaurant Horizon, Restaurant Smaak en Bistro Ons Thuis. De tweede prijzen en de Trofee werden geschonken door de Egbert Wijnen eigenaar café de S-Bocht.

Meer berichten