De tweede editie van Boek&Bal De Kneep vindt op zondag 31 maart plaats. 
De tweede editie van Boek&Bal De Kneep vindt op zondag 31 maart plaats. 

Tweede editie van Boek&Bal in Cuijk

De tweede editie van Boek&Bal De Kneep vindt op zondag 31 maart plaats. Taalcollectief De Kneep, Schouwburg Cuijk en BiblioPlus hebben wederom de handen ineen geslagen en toveren ter afsluiting van de Boekenweek de Cuijkse schouwburg om tot het museum van Het Vergeten Verhaal. Verwacht een dag vol spannende (regionale) verhalen, swingende muziek en leuke verrassingen. Van 14.00 tot 22.00 uur. Entree is 10 Euro.

Na een succesvolle eerste editie, is het Boek&Bal dit jaar natuurlijk weer terug! Net als vorig jaar trekken we alles uit de kast om een onvergetelijk festival voor de bezoeker neer te zetten. Ditmaal staat de gehele dag in het teken van Het Vergeten Verhaal. Waargebeurde of mythische verhalen uit de regio worden afgestoft en 'tentoongesteld' in de schouwburg, die voor een dag als museum fungeert.

Meer dan 30 regioschrijvers zijn speciaal voor deze dag in de pen gekropen. Ook leuk om te vermelden: dit jaar rekken we de grenzen nog wat verder op en doen niet alleen schrijvers en sprekers uit het Land van Cuijk mee, maar zal tevens de regio Maasduinen van zich laten horen. Met als kers op de taart De Gennepse Band.

Meer berichten