Foto:

Kennismaker bieb Cuijk: Het spirituele pad van yoga

Al 3500 jaar filosoferen yogi's over het leven door studie van hun binnenwereld. Wanneer wij bij onszelf te rade gaan dan draait het vaak om de vraag: Hoe word ik gelukkiger? Het najagen van geluksmomenten blijkt een stressvolle bezigheid. Wat nu?

Tijdens de maand van de spiritualiteit organiseert de bibliotheek Cuijk een informatieve workshop over het spirituele pad van yoga. Yogadocente Pauline van Wingerden van Cita Yoga gaat in op de ervaringsleer waarvan yoga een onderdeel is. Aan de hand van een meditatie, een paar simpele bewegingen en een ademoefening toetsen we de inzichten die Yogi's ons aanreiken. Iedere oefening eindigt met een inhoudelijke toelichting. Tot slot vertelt Pauline over het Non-Dualisme.

De workshop is op woensdag 13 februari van 19:30 tot 20:45. Ervaring met yoga of mediatie is niet nodig, nieuwsgierigheid wel. Deelname kost 2,50 euro. Vooraf aanmelden is verplicht. Meld je aan op www.biblioplus.nl onder aanmelden en tickets.

Dit is een activiteit in de serie KennisMakers, een project van BiblioPlus om kennisdeling te ondersteunen. Deze activiteit gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. De bibliotheek in Cuijk is gevestigd aan de Kaneelstraat 64. Meer informatie over de bibliotheek is te vinden via www.biblioplus.nl. Daar zijn ook andere activiteiten te vinden.

Meer berichten