Albert Heijn en Gall&gall investeren in Cuijk

Op woensdag 6 februari om 17.00 uur sluiten de Albert Heijn en de Gall&Gall in Cuijk hun deuren voor 2 weken. Er staat een flinke verbouwing gepland. Alleen de buitenkant van het pand blijft hetzelfde, van binnen wordt alles vernieuwd. Van vloer tot plafond, van stellingen tot koelingen, kassa's, alles! Er wordt geïnvesteerd in Cuijk door de winkels compleet te vernieuwen. Ook het centrum wordt op deze manier wellicht nog aantrekkelijker voor de wijken en het buitengebied.

Albert Heijn heeft een nieuwe Supermarktmanager, Rick Meisters (zelf woonachtig in Cuijk). Hij is aangesteld om met zijn assistent Thomas van Houten en het team de verbouwing vorm te geven. Er komen vele nieuwe elementen in de supermarkt, zo wordt er een dry-misting systeem geplaatst (droge beneveling) op de groenten en fruitafdeling welke zorgt voor nog versere producten. Ook een sinaasappelpers, hagelslagtap, notentap en verschillende pick&mix elementen worden toegevoegd aan het winkelconcept. Albert Heijn gaat focussen op vers en krijgt een echt verse uitstraling. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op de lokale supermarkt en wil Rick en zijn team actief betrokken zijn bij klant en buurt.

Ook de Gall&Gall wordt geheeld vernieuwd. Guus Arts (ondernemer Gall&Gall) zet een nieuwe winkel neer volgens de nieuwe uitstraling van Gall&Gall. Hij krijgt enkele vierkante meters ruimte erbij om een nog ruimer assortiment te kunnen aanbieden.

Op woensdag 20 februari om 11:00 uur opent de winkel feestelijk. Rick, Thomas en Guus nodigen iedereen uit voor deze feestelijke opening. Graag heten de heren iedereen welkom en wordt er gezorgd voor hapjes, drankjes en leuke activiteiten in de winkel.

Meer berichten