F-16-piloot Nasveld vertelt kinderen over zijn beroep.
F-16-piloot Nasveld vertelt kinderen over zijn beroep. (Foto: )

F-16-piloot landt in bibliotheek Cuijk

F-16-piloot Nasveld staat woensdagmiddag 30 januari klaar om kinderen te vertellen over zijn bijzondere beroep tijdens het kindercollege De F-16-piloot.

Tijdens dit Kindercollege kunnen kinderen komen luisteren naar de avonturen van Nasveld, wat hij als F-16-piloot allemaal doet en vertelt hij over dit bijzondere vliegtuig. Vindt jouw zoon, dochter of kleinkind dit reuze interessant en wil je ze de kans geven om al hun vragen te stellen over het werk als piloot, meldt ze dan aan voor dit gratis Kindercollege via biblioplus.nl. Het Kindercollege is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en begint op 30 januari om 15.00 uur.

Wijze kinderen die alles willen weten over een bepaald onderwerp kennen we allemaal. Ouders, leraren, vrienden, iedereen doet zijn best om zoveel mogelijk te vertellen over die onderwerpen waar kinderen heel nieuwsgierig naar zijn. Soms is dat niet genoeg en luisteren kinderen graag naar een echte expert.

Daarom organiseert BiblioPlus Kindercolleges in haar bibliotheken. Kinderen kunnen komen luisteren naar die expert en hem/haar alles vragen. Houd biblioplus.nl in de gaten voor meer Kindercolleges.

Meer berichten