De Wapperkids verzorgen de grappige voorstelling Kat en muis zoeken een huis.
De Wapperkids verzorgen de grappige voorstelling Kat en muis zoeken een huis.

Wapperende voorstelling voor peuters bij BiblioPlus

Harry zoekt een huis. Het gaat inderdaad over woningnood! Alleen is Harry in dit geval een kat in het Prentenboek van het jaar 2019. De Wapperkids verzorgen de grappige voorstelling Kat en muis zoeken een huis. Zaterdag 26 januari om 10.30 uur in de Bibliotheek Gennep en om 15.00 uur in de Bibliotheek Boxmeer. Zaterdag 2 februari zijn alle peuters welkom om 10.30 uur in de Bibliotheek Cuijk. Aanmelden kan via www.biblioplus.nl/voorleesdagen.

De voorstelling vindt plaats in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Dat is als het ware de Boekenweek voor de allerkleinsten. Voorlezen is ontzettend belangrijk voor peuters. Het heeft meer invloed op de taalontwikkeling dan het zelf lezen van verhalen en boeken. 'Daarom: zorg dat er onbeperkt prenten- en voorleesboeken geleend kunnen worden en maak uw kind lid van de bieb', zegt de bibliotheek. Nieuwe leden ontvangen een rugzakje, Harry als vingerpopje én korting op de voorstelling. Het lidmaatschap voor kinderen is gratis.

Naast deze drie voorstellingen zijn er diverse voorleesfeestje bij de Bibliotheken van BiblioPlus. Kijk voor het overzicht op de website.

Meer berichten