Op de laatste dag van carnaval nóg een keer langs elf stempelkroegen, dat is pas een expeditie!
Op de laatste dag van carnaval nóg een keer langs elf stempelkroegen, dat is pas een expeditie! (Foto: )

Strijd mee tijdens Expeditie Kuuk!

Niks ten nadele van de winnaar, Boer Jan. En knap hoe Corry 'King' Konings en de andere niet-opgevers het dit seizoen volhielden tijdens televisieprogramma Expeditie Robinson. Maar, in de gemeente Cuijk weten we: de beproevingen tijdens de Kuukse Elfkroegetocht zijn nog een stukje zwaarder. Leven op rijst, water en een paar kokosnoten? Op de laatste dag van carnaval nóg een keer langs elf stempelkroegen, dat is pas een expeditie!

De 34ste editie van de grootste kroegentocht van Nederland is daarom omgedoopt tot 'Expeditie Kuuk'. Expeditie Kuuk is niet voor deelnemers die afhaken voordat de stempelkaart vol is. Nee, deze expeditie is voor de diehards die voorop gaan in de strijd en met meerdere dagen carnaval in de benen doorgaan tot het welverdiende ovaaltje aan de stempelkaart hangt. Een onderscheiding waar dit jaar een extra beloning aan vast zit.

Deelnemen aan Expeditie Kuuk kan op de bekende manier. Stempelkaarten (12,50 euro) zijn inmiddels bij alle stempelkroegen te koop. Ook de online kaartverkoop (14 euro excl. servicekosten) is gestart via www.elfkroegetocht.nl.

Meer berichten