Annie en Cor Vermeulen zetten zich al tientallen jaren in voor voetbalvereniging SIOL. (foto: Gerno de Haas)
Annie en Cor Vermeulen zetten zich al tientallen jaren in voor voetbalvereniging SIOL. (foto: Gerno de Haas)

Annie en Cor Vermeulen in 't zonnetje

Annie en Cor Vermeulen zetten zich al tientallen jaren in voor voetbalvereniging SIOL en zijn op verschillende manieren daar al voor bedankt. Toch vond het bestuur van SIOL het niet meer dan terecht dat zij tijdens de nieuwjaarsreceptie nog een keer op een bijzondere manier in het zonnetje gezet werden.

door onze redactie

Annie en Cor zijn een begrip voor onze vereniging. Annie was vorig jaar precies 40 jaar in dienst bij SIOL. Zij begon toen samen met dertig andere dames in de kantine van SIOL, de dag dat de voetbalvereniging een eigen accommodatie kreeg. Nu, ruim 40 jaar later is Annie (80 jaar!) als enige van die dertig dames over en staat zij nog bij elke thuiswedstrijd van SIOL 1 met veel passie en inzet achter de bar, alles goed in de gaten houden, zorgen dat iedereen op tijd bediend wordt en zorgen dat alles ook helemaal geolied verloopt. Maar Annie heeft veel meer gedaan, want naast de kantinediensten heeft zij ook twintig jaar lang de kleedlokalen en de kantine schoongemaakt en is ze al heel lang betrokken bij de wekelijkse kaartavonden bij SIOL en zo zijn er nog veel meer activiteiten waar zij bij betrokken is.

Datzelfde geldt voor Cor, sinds mensenheugenis staat hij in de keuken van SIOL en heeft hij menig hongerige maag van voedsel voorzien. Ook is Cor een belangrijk lid van de zogenoemde 'maandagochtendploeg', het team dat er voor zorgt dat het sportpark van SIOL er altijd spic en span uit ziet. En heel recentelijk heeft Cor zijn vakmanschap nog ten dienste van SIOL gesteld, door alle barkrukken van SIOL van nieuw zitleer te voorzien, natuurlijk in de kleuren oranje en zwart!

SIOL beseft dat ze met Cor en Annie twee unieke vrijwilligers in huis hebben en dat wilde men niet ongemerkt voorbij laten gaan, ook al zijn zij al lid van verdienste en is Annie zelfs koninklijk onderscheiden voor haar vele vrijwilligerswerk.

Vanaf nu heeft de weg naar de kantine van SIOL een naam en dat is de Annie & Cor Vermeulen Laan, zodat iedereen die bij SIOL op bezoek komt weet hoe belangrijk zij zijn en daarmee dus ook een inspiratiebron zijn voor de leden van SIOL.

Meer berichten