De Rabobank in Cuijk gaat verhuizen. (foto: Google Streetview)
De Rabobank in Cuijk gaat verhuizen. (foto: Google Streetview)

Verhuizing Rabobank kantoor Cuijk

Het Rabobank kantoor in Cuijk gaat verhuizen. Vanaf donderdag 3 januari kunnen klanten met hun bankzaken terecht in het Rabobank servicepunt aan de Zwaanstraat 44 te Cuijk. In deze nieuwe locatie, welke gevestigd zit aan hetzelfde plein als het huidige kantoorpand, zijn klanten voortaan welkom met hun financiële vragen en dagelijkse bankzaken.

Het Rabobank kantoor in Cuijk sluit en hiervoor komt een servicepunt terug. Het huidige pand is tot en met donderdag 27 december open en vanaf donderdag 3 januari zijn klanten welkom bij het nieuwe servicepunt, aan de Zwaanstraat 44. "Afgelopen jaren is de bancaire dienstverlening, mede door de digitalisering, erg veranderd. Hierdoor is een groot deel van het Rabobankpand leeg komen te staan en daarom gaan we verhuizen. We zijn er ons van bewust dat de verandering op korte termijn plaatsvindt, maar deze locatie gaf ons de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere locatie aan hetzelfde plein, waardoor we dichtbij blijven" licht Aernout van der Does, directievoorzitter Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, toe. "Doordat we hemelsbreed maar paar meter verder huisvesten is deze wijziging voor onze klanten minimaal" vervolgt hij.

Bij het servicepunt zijn klanten welkom met financiële vragen en dagelijkse bankzaken. Indien het complexere vraagstukken en/of handelingen betreft wordt er een afspraak ingepland of wordt de klant doorverwezen naar het Adviescentrum in Beugen. De openingstijden blijven vooralsnog ongewijzigd. Klanten kunnen, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, terecht bij het servicepunt in Cuijk.

Zowel de geld-, stort- als sealbagautomaat zijn eind november al verhuisd naar een PinBox. Deze kiosk is te vinden aan de voorzijde van het oude Rabobankpand. Met het plaatsen van deze PinBox wordt er ook ingespeeld op de huidige ontwikkelingen binnen de bancaire dienstverlening en de wijzigingen binnen het geldautomatenpark in Nederland.

Voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn biedt Rabobank ook andere mogelijkheden aan om goed van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan de Rabo Geld Express, het verlenen van een volmacht of de hulp van een mobiele adviseur. Voor meer informatie hierover kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer (0485) 450 450.

Meer berichten