Volop activiteiten gepland bij SIOL

Voetbalvereniging SIOL heeft de komende tijd veel activiteiten gepland. Zo is er op donderdag 20 december een kerstborrelbingo. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de kantine van de club. Tijdens deze avond is ook de kerstman aanwezig en hij zal alle vrijwilligers een kerstattentie overhandigen.

De bingo begint rond 20.30 uur. Aanmelden kan tot 20.00 uur. De prijzenpot bestaat uit gesponsorde prijzen en geldprijzen. Op nieuwjaarsdag spelen de SIOL All Stars en SIOL 1 de eerste wedstrijd van het jaar. De aftrap is om 14.00 uur. Daarna vindt de nieuwjaarsreceptie plaats. Alle jubilarissen worden dan in het zonnetje gezet. Op 2 januari organiseren SIOL en JVC Cuijk het tweede open nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi. De leeftijdscategorieën JO7 t/m JO13 zullen in een mixtoernooi om de prijzen strijden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van de voetbalclubs. Het toernooi vindt plaats tussen 10.00 en 17.00 uur in sporthal Laco.

Ook op 19 januari wordt er weer veel georganiseerd. Dan staat het jaarlijkse Jumbo Cuijk G Toernooi op het programma. Het toernooi krijgt dit jaar een internationaal tintje, omdat er een team uit Maldon (Engeland) overkomt voor deze editie. Meer informatie over het G toernooi volgt nog.

Meer berichten