Team The Butsers won zaterdagavond de tweede Kuukse Kwis. (foto: Arjan Broekmans)
Team The Butsers won zaterdagavond de tweede Kuukse Kwis. (foto: Arjan Broekmans) (Foto: Arjan Broekmans)

Butsers winnaars van de tweede Kuukse Kwis

De prijsuitreiking van de Kuukse Kwis was zaterdagavond in dansschool Verhoeven. Zangeres Ingrid Heijl pakte de zaal helemaal in met haar optreden. Presentator Marco Oppers bouwde de spanning op met als ontknoping The Butsers als winnende team.

Op de tweede plaats eindigden het team de Haagsestraat en het team Witte Tonnie. Beide ploegen haalden evenveel punten. De dj werkte naar een apotheose toe met het oplezen van de ranglijst van onder naar boven en met verschillende antwoorden op vragen die opgenomen waren in deze tweede editie van de Kuukse Kwis, bijna 1400 deelnemers deden mee.

Het goede Cuijkse doel IVN-jeugdactiviteiten kreeg de meeste stemmen van alle teams en ontving een cheque van 500 euro. De organisatoren Hans Verhoeven, Regy van der Laan, Corrie Giesbers, Jos Janssen, Pieter Smits, Gerton van der Heijden, Cees Kaaij en Arjan Broekmans genoten ook zichtbaar van deze mooie afsluiting van de Kuukse Kwis 2018. Op de website www.kuuksekwis.nl staat het antwoordenboek, de ranglijst en veel foto's en de tijdens de Kwis gemaakte filmpjes. Op naar de derde Kuukse Kwis op zaterdagavond 16 november 2019.

Meer berichten