ABBA Tribute komt op zondag 16 december weer naar De Spijker in Beers.
ABBA Tribute komt op zondag 16 december weer naar De Spijker in Beers.

ABBA Tribute komt naar De Spijker in Beers

ABBA Tribute komt op zondag 16 december weer naar De Spijker in Beers. De tributeband bezocht De Spijker vorig jaar ook al. De band begint om 16.00 uur en er zijn nog steeds kaarten te koop.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Onder meer met klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma mia, Voulez vous en The winner takes it all. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze groep. Deze band staat garant voor een sfeervolle middag, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: 'Ik kende de nummers allemaal.'

Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten. Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in. Onwaarschijnlijk goed en muzikaal in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.abb-tribute.nl. Tickets kosten 15 euro per stuk en aan de deur kosten de kaarten 20 euro per stuk. Ook aan de bar zijn kaarten verkrijgbaar.

Meer berichten