Foto: Patrick Bongartz

Prinsenreceptie Nölers in de Schouwburg Cuijk

Iedereen krijgt op zondag 9 december de gelegenheid om de nieuwe heersers tijdens het carnaval van 2019 te feliciteren met hun benoeming. Vanaf 11.00 uur zijn de bezoekers welkom in het schouwcafé van de schouwburg. Prins Niels (Hendriks) en adjudant Richard (van Geffen) nemen plaats op het podium om de felicitaties in ontvangst te nemen. Vanaf 13.00 uur zullen ook verenigingen uit Cuijk en omstreken aansluiten met vaak een gevatte toespraak doorspekt met leuke wetenswaardigheden van beide heren. Een reden te meer om wat langer te blijven in dit sfeervolle spektakel.

Voor zowel prins Niels en adjudant Richard geldt dat ze beide fervent muzikanten zijn in Ut Word Wa en het Fanfarekorps van het Korps Nationale Reserve. Garantie dus voor een gedegen muzikale invulling van de middag die tot ongeveer 20.00 uur duurt. Ook de jonge Nölers, onder aanvoering van prinses Caprice (Nicolasen) en adjudant Marit (Piels) houden vanaf 13.00 uur in de foyer van de schouwburg hun receptie. Ook hier is iedereen welkom om dit stel, afkomstig van de Regenboog en ook bekend binnen de Cuijkse scouting, te feliciteren.

Het wordt een dolle boel in de Schouwburg Cuijk en de receptie is een prima opwarmertje voor het komend carnaval dat op 2 maart 2019 losbarst.

Meer berichten