Het bedrijfswagenteam van Jetten is er klaar voor: Dick Jetten, Geert Jansen en Stefan Luijters (v.l.n.r.).
Het bedrijfswagenteam van Jetten is er klaar voor: Dick Jetten, Geert Jansen en Stefan Luijters (v.l.n.r.).

Bedrijfswagen Roadshow voor het eerst in de regio

Een show van bedrijfswagens, misschien niet iets dat meteen de aandacht trekt. Maar met de aanpak die Opeldealer Jetten voor ogen heeft wordt het een heel ander verhaal. Deze week organiseert het bedrijf een 'Bedrijfswagen Roadshow' zoals die nog niet eerder in deze regio heeft plaatsgevonden.

Cuijk - Als je aan een bedrijfswagen denkt, ligt het voor de hand dat je aan bestelauto's denkt zoals er talloze op onze wegen rondrijden. Maar als je goed om je heen kijkt zie je ook heel veel variaties hierop, allemaal aangepast aan het beroep of het gebruik ervan. Een hovenier heeft nu eenmaal andere wensen als een slagerij of een aannemer. Om aan al die specifieke gebruikswensen tegemoet te kunnen komen kunnen bedrijfswagens worden omgebouwd tot een variant met een open laadbak, een koelwagen-opbouw, een Citybox met laadklep, een dubbele cabine of een hefkraan. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en 'alles is mogelijk'. En daar is de opzet van de Roadshow van Jetten op gebaseerd. In samenwerking met Opel Nederland komt namelijk een bedrijfswagen-caravaan naar Cuijk met een grote variatie aan 'conversions'. Vanaf donderdag 22 november staat bij Jetten alles in het teken van deze bedrijfswagen-show. Het wordt een 'roadshow 'in de ware zin van het woord, want een groot deel van deze auto's zijn te zien parallel aan de Beersebaan.

Auto Jetten wil met deze bijzondere show niet alleen de aandacht vragen voor hun bedrijfswagen-specialisatie, maar ook voor een 'special guest'. Vanaf deze week wordt namelijk de fonkelnieuwe Opel Combo geïntroduceerd, die onlangs is uitgeroepen tot "Van of the year 2019".Ook van deze compacte alleskunner zijn een aantal versies te bewonderen tijdens de Roadshow.

Uiteraard gaan ook een aantal akties van start, zoals een Financial Lease voor slechts 1,99 % en een gratis upgrade tot maar liefst € 5.000,-. Met dat bedrag kan bijvoorbeeld een speciale ombouw van de bedrijfswagen betaald worden.

De Bedrijfswagen Roadshow loopt van 22 t/m 28 november (M.u.v. zondag) bij Opeldealer Jetten in Cuijk

Meer berichten