Make Your Day: de open dag voor talent

ROC de Leijgraaf houdt op vrijdag 16 november weer een open dag. Thema is Make Your Day: de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestiging aan de Jan van Cuijkstraat en Beversestraat in Cuijk terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Ook kunnen zij aan de slag met leuke projecten op het gebied van voeding, gezondheid, lifestyle en technologie.

Het onderwijs wordt in de lokalen en praktijkruimtes tot leven gebracht. Bezoekers kunnen ervaren wat een opleiding in de praktijk betekent. En wie anders dan Leijgraaf (oud-)studenten en de regionale bedrijven met wie wordt samengewerkt kunnen dit verhaal beter vertellen?

Uiteraard zijn ouders, familieleden en vrienden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is vrijdag 16 november van 15.00 tot 20.00 uur bij de twee vestigingen van ROC de Leijgraaf, aan de Jan van Cuijkstraat 52 in Cuijk en aan de Beversestraat. Meer informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag.

Meer berichten