Isitan Gün bij Fortuna Sittard. (foto: Ivo Delahaye/Studio VR)
Isitan Gün bij Fortuna Sittard. (foto: Ivo Delahaye/Studio VR) (Foto: Niels van Renen)

Isitan Gün van Fortuna Sittard te gast bij JVC Cuijk

De Businessclub van JVC Cuijk houdt op donderdag 15 november de tweede editie van het JVC Cuijk Business Café. Op het programma staat onder meer een paneldiscussie over de geringe publieke belangstelling bij de thuiswedstrijden van JVC Cuijk en het regionale amateurvoetbal. Gastspreker is Isitan Gün, directeur-eigenaar van Fortuna Sittard. De muziek komt voor rekening van Emma Loeffen.

De reacties op de eerste editie, die eind augustus plaatsvond, waren louter positief. "Onze leden hebben gezegd: zorg voor een relevant programma, bied voldoende gelegenheid om collega-ondernemers te spreken en laat het vooral ook onderhoudend zijn. Dat is gelukt, blijkt uit de enthousiaste reacties op de eerste editie", verduidelijkt voorzitter William Janssen van de Businessclub JVC Cuijk. "Dit keer zijn ook de leden van de businessclub van RKSV Wittenhorst uitgenodigd. Wij bieden daarmee onze leden de kans om in contact te komen met collega-ondernemers uit een andere regio, nieuwe contacten te leggen en zo hun lidmaatschap van de businessclub nog meer waarde te geven."

Er wordt begonnen met een paneldiscussie over de geringe publieke belangstelling voor wedstrijden in het regionale amateurvoetbal. Hoe komt dat? Hoe is dit te keren en wat kan het bedrijfsleven betekenen? Onder meer Ron van de Bekerom (voorzitter Wittenhorst en projectcoördinator bij VVV-Venlo) en Bob Thomassen (manager accommodaties bij de Nederlandse Atletiekunie en medebedenker van het plan 'FC Groesbeek') sluiten aan. Aansluitend betreedt een lid van de Business Club het podium om te vertellen wat hij doet en wat zijn betrokkenheid is bij JVC Cuijk.

Isitan Gün is gastspreker. Hij is sinds twee jaar eigenaar van Fortuna Sittard en verantwoordelijk voor de wederopstanding van de eredivisionist. Niet door er miljoenen euro's in te pompen, maar door de club bedrijfsmatig te leiden, met kennis die hij ook als docent deelt op de Football Business Academy in Genève. Hij legt tijdens het JVC Business Café uit wat zijn drijfveren waren, hoe hij het heeft aangepakt en wat zijn toekomstvisie is.

Tussen de vraaggesprekken door treedt zangeres Emma Loeffen uit Vianen op. Zij debuteerde onlangs met de theatershow Emma & Friends in de Schouwburg Cuijk. De presentatie is in handen van Martijn Schwillens en Erik Jansen. Het JVC Cuijk Business Café is donderdag 15 november om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in zalencentrum De Bond in Cuijk. Ondernemers die geen lid zijn van Business Club JVC Cuijk maar toch graag aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via businessclub@jvccuijk.nl.

Meer berichten