Keukenatelier Brands is op zaterdag 13 oktober het middelpunt van Milsbeek.
Keukenatelier Brands is op zaterdag 13 oktober het middelpunt van Milsbeek.

Proeflokaal Keukenatelier Brands met lokale specialisten

Keukenatelier Brands is op zaterdag 13 oktober het middelpunt van Milsbeek. Op deze zaterdag vindt het NEFF Proeflokaal Milsbeek plaats. Bekende televisiekok Any McDonald zal vanaf 11.00 uur zijn mouwen opstropen en tijdens de kookdemonstratie aan de slag gaan met streekproducten. Iedereen mag komen proeven. Ook de lokale ondernemers zorgen voor lekkernijen.

Het Weckparadijs, Deliaroma, Frutti Confetti, Kruid en Knof, Groentenhof Poelen, Zuster Evie, Quiche of Cake en Geitengeluk zijn aanwezig om hun bijzondere en regionale producten te laten proeven. Ook voor kinderen is er een leuke kookactiviteit. De aftrap van proeflokaal is op zaterdag 13 oktober om 11.00 uur. Het evenement duurt tot 16.00 uur. Keukenatelier Brands is gevestigd aan de Kerkstraat 36 in Milsbeek. "De lokale ondernemers brengen hun producten tijdens proeflokaal rechtstreeks naar de kok", vertelt Ruud Brands van Keukenatelier Brands enthousiast. "De producten zijn vers en we betrekken ondernemers uit de regio nauw bij het evenement."

Keukenatelier Brands is niet alleen gespecialiseerd in keukens. Ook voor klassiek en landelijk interieur is het dé plek om te bezoeken. Het bedrijf heeft dan ook de slogan 'Meer dan alleen keukens' en het bedrijf zet ruim in op het totale interieurconcept, met de keuken als centraal punt. Keukenatelier Brands is eind 2016 opgericht door Brands, een keuken en interieurspecialist met meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Door creativiteit, professionaliteit en ervaring realiseren zij samen met het team hetgeen wenselijk is. Dit team behelst naast de advisering en begeleiding ook vakkundige monteurs met jarenlange ervaring. Alle gerelateerde werken kunnen ze uitvoeren, zoals bijvoorbeeld gas, water, electra, tegel en stucwerk. Een intensieve samenwerking met regionale tegel-, woninginrichtings-, en afbouwbedrijven leveren hun toegevoegde waarde aan de keuken of het interieur. Meer informatie is te vinden op www.keukenatelierbrands.nl.

Het keukenatelier werkt samen met NEFF. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert huishoudelijke apparaten voor mensen met een passie voor koken. Het bedrijf is in 1877 opgericht in Bretten in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.

Meer berichten