Shock'82 Cuijk wist de eerste competitiewedstrijd in winst om te zetten.
Shock'82 Cuijk wist de eerste competitiewedstrijd in winst om te zetten. (Foto: )

Shock'82 Cuijk van start, eerste zege is binnen

De volleyballers van de nieuwe volleybalclub Shock'82 Cuijk hebben hun eerste competitiewedstrijd gespeeld. Afgelopen zaterdagavond werd in sporthal De Kwel voor het oog van enthousiaste toeschouwers de eerste wedstrijd in de historie van de nieuwe club gewonnen.

Het werd een 4-0 overwinning voor het Cuijkse team tegen Vocala H2, dat onder die benaming ook de allereerste wedstrijd speelde. Bij vlagen liet het team van trainer/coach Guus de Jong goed spel zien en met enigszins geflatteerde setstanden (25-17, 25-17, 25-14, 25-10) werd de wedstrijd gewonnen. Shock '82 Cuijk werd daarmee ook meteen de eerste koploper in de 2e klasse H, gevolgd door de mannen van Havoc uit Haps. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 6 oktober om 19.00 uur in Cuijk tegen TFC.

Speciaal voor deze openingswedstrijd was er voor het publiek een speciale opener: de Shock ´82 Cuijk bieropener. Ook de tegenstander werd erop getrakteerd, waarna de teams er na afloop een biertje op hebben gedronken. Ook buurman VC Volt 6 zit in de competitie van Shock'82.

Meer berichten