Injectie en infuus voortaan ook in het vakantiehuisje

Samen met partner, familie of vrienden genieten van een meerdaags verblijf in het Land van Cuijk, zonder je zorgen te maken over de medische zorg. Dát is het uitgangspunt van 'Genieten zonder Zorgen', een initiatief van tien verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk, Pantein Zorggroep en het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk.

Land van Cuijk - Door de samenwerking met Pantein Zorggroep kunnen tien verblijfsaccommodaties in de regio hun gasten ook professionele persoonlijke zorg aanbieden, zoals bijvoorbeeld het zetten van een injectie of het aanbrengen van een infuus en nierdialyse. Het eerste wordt ingepast in de rondes die wijkverpleegkundigen dagelijks maken. Het tweede gebeurt in het dialysecentrum van het Maasziekenhuis in Boxmeer.

De tien accommodaties zijn Motel Koolen in Velp, Hotel Van der Valk in Cuijk, Strohotel De Aalshof in Haps, Landgoed De Barendonk in Beers, Logement De Valkhoeve in Mill, Logeerboerderij De Lummel in Langenboom, Boertel De Lamperse Hei in Wanroij, Groepsaccommodatie De Vilt in Beugen, Vakantiecentrum Ullingse Bergen in Sint Anthonis en Groepsaccommodatie D'n Twist in Overloon.

In het voorjaar van 2019 wordt de pilot geëvalueerd. Mocht het initiatief aan de verwachtingen voldoen, dan kunnen ook andere verblijfsaccommodaties aansluiten. Meer info:

www.genietenzonderzorgen.nl

Meer berichten