Klassieke les in nieuwe balletstudio
Klassieke les in nieuwe balletstudio (Foto: Peter Dehing)

Peter Dehing Dance Studio's verhuist naar nieuwe locatie

Reeds vele jaren kent Cuijk deze dans/ballet studio op de ooit oude vertrouwde plek, echter per schooljaar 2018-2019 beginnende op 3 september is de verhuizing definitief.

Cuijk - Alle activiteiten zullen gaan plaatsvinden in de nieuwe studio midden in het centrum aan het Louis Jansenplein 7, 5431 BV, Cuijk.

Een compleet nieuwe studio is gerealiseerd, en na proefdraaien in de maand juni kan de studio stellen dat het een enorme vooruitgang is.

In de nieuwe balletstudio kan men werkelijk alle theater dansvakken leren onder deskundige leiding.

Of dat je interesse uitgaat naar jazzdance, klassiek ballet, of moderne dans, of tapdans het behoort er allemaal tot de mogelijkheden.

Zelfs hebben we een grote groep leerlingen die zich bezig houden met musical dans, tapdans en zang.

Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk lessen kinderballet, zelfs vanaf 3 jaar.

Naast de reguliere lessen is er ook een interne vooropleiding dans waar jonge mensen vanaf 12 jaar tussen de 9 en soms wel 14 uur les krijgen per week in diverse dansvakken, puur gericht om misschien later van dansen hun beroep te maken.

Vele leerlingen zelfs vanuit uit heel Nederland volgen wekelijks lessen bij Peter Dehing Dance Studio’s in Cuijk of in een van de 6 andere vestigingen.

Peter Dehing zelf geeft al jaren lessen en masterclasses over de hele wereld, tot in New York toe, bij Broadway Dance Center en Alvin Ailey, de meest bekende studio’s in de danswereld.

Ook is er een keur van docenten HBO - dans of gelijkwaardige opleiding, die er toe bij dragen dat er lessen gevolgd kunnen worden in veel verschillende dans disciplines.

Dus vanaf het nieuwe schooljaar allemaal welkom in deze nieuwe locatie.

Meer berichten