Remy Bonjasky geeft clinic tijdens opening van Vivelli

Niemand minder dan kickbokser Remy Bonjasky geeft een clinic tijdens de opening van het gloednieuwe pand van Vivelli Healthclub aan de Spinding in Cuijk op zaterdag 8 september. Wil je meedoen? Geef je dan snel op.

Cuijk - De inschrijving is vrijdag om 9.00 uur geopend en er zijn slechts dertig plekken te vergeven. Inschrijven kan bij de receptie van Vivelli Healthclub in Cuijk.

Remy Bojasky is een voormalig thaibokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix. Hij wordt ook wel 'The Flying Gentleman' genoemd.

"We zijn super trots dat hij een clinic komt verzorgen", vertelt Vivelli-manager Niels van der Heijden over het bezoek.

Voor mensen die zich liever niet in het zweet werken, is er op zaterdag 8 september om 12.15 uur ook een fotomomentje. Dan kunnen fans uiteraard ook een handtekening scoren van Bonjasky.

Vivelli Healthclub verhuisde eind juli van Haps naar de nieuwe locatie in Cuijk. In het weekend van 8 en 9 september is de officiële opening. "Zaterdag om 10.00 uur verricht eigenaar Jan Reijs de openingshandeling", vertelt Van der Heijden. "Verder zijn er beide dagen diverse demo's en clinics. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen tussen 10.00 en 16.00 uur."

Het volledige programma van de open dag wordt binnenkort bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op de website:

www.vivelli.nl

Meer berichten