Drie goede doelen ontvangen 19.500 euro van Ronde Tafel

Traditioneel haalt Ronde Tafel 126: Land van Cuijk en Noord-Limburg elk jaar zoveel mogelijk geld op voor het goede rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit jaar werden er weer cheques met mooie bedragen uitgedeeld tijdens het Blarenbal in Boxmeer. Door een inspanning van zowel de Ronde Tafel, vele sponsoren én wandelaars die de Vierdaagse liepen met het gesponsorde Ronde Tafel shirt werd er in totaal € 19.500 uitgereikt.

Met dit bedrag worden goede doelen gesteund die zorg dragen voor de medemens, zowel lokaal, nationaal en internationaal.

De Wensambulance Brabant mocht als eerst een cheque van € 6.000 in ontvangst nemen, wat ten goede komt aan terminale patiënten die graag nog één laatste wens in vervulling zien gaan. Daarna was de eer aan Stichting Haarwensen, die ook met € 6.000 ervoor kan zorgen dat kinderen tot 18 jaar die niet vrijwillig hun haar kwijt raken een prachtig haarstuk krijgen. Als klap op de vuurpijl kreeg Peuple du Monde een bedrag van € 7.500 voor hun activiteiten voor weeskinderen in Benin.

Voorzitter van de Ronde Tafel 126, Roy Verbroekken, noemt het een eer om deze goede doelen te mogen ondersteunen en dankt alle sponsoren en wandelaars die dit mogelijk hebben gemaakt.

Meer berichten