Een van de activiteiten van de SWOC/KBO. (foto: Istar Verspuij)
Een van de activiteiten van de SWOC/KBO. (foto: Istar Verspuij) (Foto: Istar Verspuij-0642528617)

Start activiteiten SWOC/KBO in Cuijk en kerkdorpen

De zomer is nog in volle gang, maar we willen u alvast op de hoogte brengen dat na de zomer de sportieve en creatieve activiteiten van de Stichting Welzijn Ouderen Cuijk (SWOC) en de KBO's weer van start gaan. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in Cuijk en de omliggende kerkdorpen:

Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO):

Gymnastiek U verricht oefeningen in spelvorm met als doel fit blijven en een goede conditie behouden. Er is ook de mogelijkheid om op enkele plekken deel te nemen aan zitgym.

Oud Fit Cuijk (sporthal van De Kwel)

Sport voor jonge ouderen gericht op ouderen vanaf 55 jaar in de vorm van badminton, volleybal en andere (bal)spelvormen.

Zwemmen en watergymnastiek (in Cuijk)

Elke donderdagochtend in zwembad De Kwel in Cuijk krijgt u onder leiding van een deskundige docent gymnastiek in het water.

Koersbal Koersbal wordt gespeeld op een vilten mat. Als u geen ervaring heeft, kunt u al na enkele aanwijzingen meespelen.

Werelddans (Cuijk en Haps) en Countrydans (in Cuijk)

Werelddans is een vorm van volksdansen. Dansen is een goede manier om uw lichaam in beweging te houden in een gezellige sfeer

Sociaal Culturele Activiteiten:

Ontmoeten en ontspannen is erg belangrijk voor uw welbevinden. SWOC organiseert activiteiten samen met de KBO's verschillende activiteiten zoals Toneel, Ouderenkoren, Soos, Handwerken, Hobbyclub, Kienen, enzovoort.

Als u een activiteit van de SWOC of KBO wilt bezoeken en u bent niet voldoende mobiel om naar de activiteiten toe te kunnen, kunt u gebruik maken van de SWOC vervoersdienst. Deze service is bedoeld voor mensen vanaf 60 jaar die een activiteit SWOC en/of de plaatselijke KBO willen bezoeken. Dit vervoer geldt dus uitsluitend voor die activiteiten!
U kunt daarvoor een 10-strippenkaart kopen voor het bedrag van € 25,00.
Deze strippenkaart kunt u halen op maandag van 10.00 tot 15.00 uur in het Welzijnsplein Zwaanstraat 7 te Cuijk op de begane grond. U kunt uitgebreide informatie over alle diensten en activiteiten met daarbij de locaties en tijdstippen terugvinden op de site van SWOC: www.swocuijk.nl. Telefonische informatie kunt u inwinnen via de informatiebalie van SWOC: Telefonisch is de informatiebalie op maandag en dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur te bereiken via 0485-574440.

Meer berichten