Het pand van XXS Kinderopvang Cuijk. (foto: Berry Poelen)
Het pand van XXS Kinderopvang Cuijk. (foto: Berry Poelen)

XXS Kinderopvang breidt uit, vanaf oktober pretecho's

XXS Kinderopvang Cuijk gaat in het najaar van 2018 uitbreiden. In het boven gelegen pand kunnen mensen vanaf oktober 2018 terecht voor een pretecho. In samenwerking met Samsung Nederland zal dit pand professioneel worden ingericht met apparatuur om 2D, 3D en zelfs 4D-echo's te maken. Ook zullen deze echo's gemaakt worden door een professionele echoscopiste, er is ook een ruimte aanwezig waar familieleden eventueel kunnen meekijken. Tevens zal de mogelijkheid er zijn om babyshowers te organiseren.

Sanna Bogaerts vertelt enthousiast over de veranderingen: "Naast onze uitbreiding in Boxmeer met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang eind van 2018, zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om de ouders en zeker de toekomstige ouders een totaal pakket aan te kunnen bieden. Een bevalling is tegenwoordig een echte beleving voor zowel ouders als groot ouders en familie."

Volgens Bogaerts kunnen toekomstige ouders de ontwikkeling van hun kind goed volgen. "Vanaf zestien weken kunnen we nu al een pretecho maken zodat de jonge ouders de ontwikkeling van hun kind goed kunnen volgen. Wij verstrekken natuurlijk geen medische echo, maar in het geval als er iets niet klopt, worden de ouders doorverwezen naar de verloskundige."

Samsung Nederland is een van de meest vooraanstaande fabrikant van medisch apparatuur en zij zijn zeer ervaren met het inrichten van verschillende afdelingen in de diverse ziekenhuizen in Nederland en daar buiten. Door de samenwerking te zoeken met professionele partijen is het mogelijk om een uitstekende kwaliteit te bieden op dit gebied.

Op 15 en 16 september presenteert Villa XXS het nieuwe bedrijf op de gezondheidsbeurs bij het Inspyrium Ebben waar een paar honderd standhouders al hun nieuwe producten en diensten ten toon stellen. Vorig jaar had deze beurs ruim 4000 bezoekers. Het belooft ook voor Villa XXS een groot succes te worden.

In de maand augustus zal er meer informatie volgen over de projecten. Iedereen die nu al vragen heeft over Villa XXS kan contact opnemen met Villa XXS, kleinschalige kinderopvang aan het Mariaplein 2 in Cuijk. Contact via telefoonnummer 0485350139. Meer informatie via www.xxskinderopvang.nl.

Meer berichten