The Recipe bij Vierdaagsefeest

Acteur en zanger Joël de Tombe, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, komt met zijn band The Recipe op woensdagavond 18 juli naar Cuijk. Vanaf 20.00 speelt deze band hits in een hoog tempo achter elkaar. "Dat hoor je eigenlijk alleen dj's doen. Natuurlijk ontbreekt ook een enorme dosis aan entertainment niet", aldus een enthousiaste Ingrid Kloosterman, voorzitter van het organiserende comité.

"Ze spelen hits van nu en classics uit de jaren negentig en de zero's. Deze band speelt echt ieder evenement in binnen- en buitenland plat. Wij verwachten dan ook veel van deze editie van Rabobank presenteert", gaat ze verder. Natuurlijk mag ook de Jan Oosterhout en Vastwas Vuurwerkshow niet ontbreken. Geniet vanaf 23.00 uur van de show, waarin licht, geluid en de weerspiegeling in het water van de Maas een schouwspel vormen.

VierdaagseFeest Cuijk trapt zaterdag 14 juli aanstaande af met Primetime Classics Dance Night. Al jarenlang staat dj Jan garant voor een knallende opening van de feestweek. Kloosterman: "In combinatie met de spetterende special effects wordt het weer een mooie avond om met je hele vriendengroep te beleven. Op zondag kun je zelf op het podium staan. Dan komt namelijk De Grote Karaoke Show naar het VierdaagsePodium op de Maaskade. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. Wij zijn in ieder geval ontzettend nieuwsgierig naar al die Cuijkse talenten."

Meer berichten