Het echtpaar kreeg bezoek van locoburgemeester Jilisen van de gemeente Cuijk.
Het echtpaar kreeg bezoek van locoburgemeester Jilisen van de gemeente Cuijk.

Diamanten huwelijk gevierd in Haps

Toon Reijnen en Joke Reijnen-Raafs waren onlangs zestig jaar getrouwd. Het diamanten huwelijk werd op 29 juli gevierd. Toon werd op 11 januari 1934 in Haps geboren en is altijd een trotse bouwvakker geweest. Joke zag het levenslicht op 25 juni 1935 in Beugen en was een geweldige huisvrouw.

Het echtpaar ontmoette elkaar op de gildedag in Haps in 1950. Toon was toen 16 jaar oud en Joke was 15 jaar. Op de gildedag was het vrij druk met onder meer een danstent, kermis en veel gildebroeders. Na een tijdje met elkaar te hebben gedanst en gefeest, sloeg de vonk over. Sindsdien zijn ze elkaar altijd trouw gebleven. Ze stapten in het huwelijksbootje in 1958.

Zes jaar nadat ze in het huwelijksbootje waren gestapt, werd hun eerste kind (Mario) geboren en vier jaar later volgde hun tweede kind (Hetty). Er volgde een drukke maar mooie tijd met de kinderen. Het gezin is opgegroeid in de Kampsestraat. Later verhuisde de familie naar de Zoetendaal in Haps.

Later werden er ook nog vijf kleinkinderen geboren. Mario kreeg samen met haar man Peter dochter Debbie en zoon Roel, en Hetty kreeg samen met haar man Ronald zoon Andy en dochters Esther en Lincy. Opa en oma zijn heel trots op de familie en gaan nog geregeld leuke dingen met ze doen.

Meer berichten