De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. (persfoto)
De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. (persfoto) (Foto: )

Nominaties ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft de drie genomineerden bekendgemaakt. Erik Lanting van H&P supermarkt in Siebengewald, Geert Meulensteen van Mola uit Beugen en Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding uit Cuijk gaan de strijd met elkaar aan. De jury- en publieksprijs worden op vrijdag 2 november uitgereikt tijdens de Ondernemersavond in Schouwburg Cuijk.

De genomineerden werden woensdag - onder luid applaus – binnengehaald in de zaal bij de Rabobank in Beugen. Daar zaten hun voorgangers, oud-genomineerden en sponsoren van de ondernemersprijs al nieuwsgierig te wachten. "Deze groep vormt een mooie afspiegeling van de ondernemerskwaliteiten, die in het Land van Cuijk en Noord-Limburg te vinden zijn. Daar zijn we trots op", aldus Martin van Collenburg, voorzitter van de Ondernemersprijs.

Goed ondernemerschap vormt een voorbeeld voor anderen en draagt bij aan de ontwikkeling van de regio; die ondernemers verdienen een plekje in de schijnwerpers – dat is de mening van Stichting De Ondernemersprijs. Een initiatief dat bijna 25 jaar geleden is ontstaan in samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeenten, arbeidsvoorziening en onderwijsinstellingen. Destijds gebeurde dit met het idee om nieuwe impulsen aan de regionale economie te geven. Maar nu zien we juist veel bedrijven in onze regio floreren. De genomineerden van 2018 zijn daar alle drie een goed voorbeeld van. De ondernemersprijs is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de kalender in ondernemersland. De Ondernemersavond – die jaarlijks plaatsvindt op de eerste vrijdag van november in Schouwburg Cuijk – is daarbij het hoogtepunt.

Op 2 november worden de genomineerden tijdens een programma in het zonnetje gezet. Zij maken dan kans op de jury- en of publieksprijs. Verder wordt één gast tijdens de avond verrast; hij of zij sleept de prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap in de wacht… Volg de verrichtingen van de genomineerden op weg naar de awardshow op social media en www.deondernemersprijs.nl.

Meer berichten