De Cuijkse wethouder Maarten Jilisen (links) en zijn Boxmeerse collega Peter Stevens nemen samen met een symbolische druk op de knop kavelkaarten.nl in gebruik. (foto: Tom Oosthout)
De Cuijkse wethouder Maarten Jilisen (links) en zijn Boxmeerse collega Peter Stevens nemen samen met een symbolische druk op de knop kavelkaarten.nl in gebruik. (foto: Tom Oosthout) (Foto: )

Voor bedrijfsgrond in Land van Cuijk, Kavelkaarten.nl

Bedrijven die zich in het Land van Cuijk willen vestigen en op de eerste vragen een snel antwoord willen, kunnen alvast hun licht opsteken op de nieuwe site Kavelkaarten.nl. Vorige week lanceerden de wethouders Maarten Jilisen (Cuijk) en Peter Stevens (Boxmeer) de site die slim in elkaar is gezet.

Alle bedrijfsgronden in het Land van Cuijk worden zichtbaar gemaakt. Direct wordt duidelijk waar de bedrijfsterreinen liggen, welk bedrijf waar is gevestigd, op welke kavels opties liggen en welke terreingedeelten nog beschikbaar zijn. Met Google Street View kan alvast een kijkje worden genomen op het terrein waar het bedrijf eventueel wil gaan bouwen. De technieken die Google gebruikt worden regelmatig aangepast om het gebruikersgemak op internet te optimaliseren. Die aanpassingen worden ook direct doorgevoerd voor Kavelkaarten.nl. De site is alleen bedoeld voor kopers van bedrijfsgronden, niet voor wie een bedrijfspand wil huren. Aan een enkel bedrijfsterrein zit een filmpje gekoppeld, zoals bij Haven Cuijk. Ook brochures of andere info over bedrijfslocaties staan op de site. Wie via de gemeentesite bedrijfsgrond zoekt, wordt direct 'doorverbonden' naar Kavelkaarten.nl. De gemeenten houden zelf de site up to date.

Meer berichten