Foto:

L.A. Vation (USA) komt op 9 juni naar De Spijker

L.A. Vation (USA) The World's Greatest Tribute to U2 komt op zaterdag 9 juni naar De Spijker in Beers. De organisatie is apetrots op het feit dat deze toppers komen optreden.

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep 'The World's Greatest U2 Tribute wordt genoemd. Ze zijn afkomstig uit Los Angeles, Californië, de entertainmenthoofdstad van de wereld. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt the next best thing. Geen andere U2-tributeband of U2-coverband komt visueel en muzikaal zo dichtbij U2 zoals L.A. Vation.

Ze brengen een show vol met memorabel momenten elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met nadruk op trots, passie en respect voor de 'vier' uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits want ze kunnen putten uit dertien bestseller albums! Met songs zoals: New year's Day, With or Without You, Beautiful Day, One, Vertigo en ga zo maar door! Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn. Samen met Bart Davis, die zich de gitaar van The Edge eigen heeft gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert en trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Tickets bestellen kan via www.mijnwebwinkel.nl/winkel/tributeband-nl/c-4439370/producten/

Meer berichten