Pieter Derks komt optreden met zijn show 'Voor wat het waard is'. (foto: Merlijn Doomernik)
Pieter Derks komt optreden met zijn show 'Voor wat het waard is'. (foto: Merlijn Doomernik) (Foto: Merlijn Doomernik)

Schouwburg Cuijk al 17.000 kaartjes verkocht

Schouwburg Cuijk heeft ruim 17.000 kaartjes verkocht. Brigitte Kaandorp is uitverkocht; de laatste kaarten voor Pieter Derks en Ali B zijn nog beschikbaar. 150 nieuwe voorstellingen en concerten staan online.

In het programma komen nog een paar bekende namen voorbij: Bert Visscher, Huub Stapel, Tineke Schouten eb Karin Bloemen zijn er een paar van. Ook jonge talenten als Patrick Laureij en Eva Crutzen staan op het programma om een show weg te geven. Op vrijdag 18 mei is de kaartverkoop voor alle voorstellingen in seizoen 2018|19 van start gegaan. Op de eerste verkoopdag verkocht de schouwburg 10.000 toegangskaarten via de website en bij het bespreekbureau. En na een week waren er al 14.000 verkochte kaarten. Nu zijn dat er ruim 17.000.

Er zijn al veel kaarten verkocht voor de concerten als Motel Westcoast, Jan Smit en The Simon & Garfunkel Story. Verder gaat het hard met de verkoop van kaarten voor de cabaretkomedie met Jandino Asporaat. Internationale producties zoals Mercury Rising en Machine de Cirque blijken erg geliefd, net zoals de spektakelshows Jeans en Ashton Brothers.

Kijk op www.schouwburgcuijk.nl of in het TheaterMagazine voor het volledige programma. Als het TheaterMagazine niet door de brievenbus gevallen is, kan deze alsnog opgehaald worden bij het bespreekbureau in de schouwburg, de VVV-kantoren, toeristische ontmoetingsplaatsen en de bibliotheken in het Land van Cuijk & Maasduinen. Ook is deze te bestellen via www.schouwburgcuijk.nl

Meer berichten