De spelers van JVC Cuijk zijn door het dolle heen na het winnende doelpunt van Lars Loermans.
De spelers van JVC Cuijk zijn door het dolle heen na het winnende doelpunt van Lars Loermans.

Supportersbus JVC Cuijk naar Almere

Promoveert JVC Cuijk naar de Tweede Divisie? De ontknoping van de Play-Offs vindt woensdag en zaterdag plaats. Jong Almere City is beide keren de tegenstander.

Woensdag staat om 20.00 uur de heenwedstrijd in Flevoland gepland. Bij voldoende belangstelling laat JVC Cuijk een supportersbus rijden. De grens voor het doorgaan ligt bij minimaal vijftig betalende supporters. Vertrek staat om 17.30 uur op het parkeerterrein van het sportpark gepland. Voor versnaperingen en drankjes in de bus wordt gezorgd.

De kosten voor de busreis bedragen 12,00 euro per persoon. Opgeven kan maandag 4 juni tussen 18.00 uur en 20.00 uur in de kantine van JVC Cuijk bij Ben Ebben. Wel direct betalen. Aanmelden kan ook via een mailtje naar voetbalzaken@jvccuijk.nl. Tegelijk moeten de buskosten overgemaakt worden op het IBAN-nummer NL60RABO0110511948 t.a.v. penningmeester JVC Cuijk, o.v.v. overwinning in Almere.

Zaterdag staat de return op het programma. Dan begint JVC Cuijk - Jong Almere City om 18.00 uur op Sportpark De Groenendijkse Kampen. Het feest kan eerder die dag al compleet worden gemaakt. Om 14.00 uur speelt JVC Cuijk Zaterdag 1 het promotieduel tegen Stroe ook in eigen huis. Inzet voor dat duel is een plek in de derde klasse.

Meer berichten